De Boeru otkaz putem Skypea: Šteta zbog ovakvog završetka!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.11.16. | 13:09

Frank de Boer više nije trener Intera.

Nakon manje od tri mjeseca na klupi Intera, točnije 85 dana, Frank de Boer više nije trener milanskog Intera.

Talijanska momčad je trenutno tek na 12. mjestu Serie A, nakon novog poraza, u nedjelju od Sampdorije, što je Interu bio četvrti poraz u pet posljednjih prvenstvenih okršaja.

De Boer je u kolovozu potpisao trogodišnji ugovor s Interom, kojeg je do tada vodio Roberto Mancini, a danas je i službeno objavljeno kako je bivši. Otkaz mu je navodno obznanjen putem skypea.

Šteta zbog ovakvog završetka. Trebao sam više vremena za dovršetak ovog projekta. Zahvaljujem se navijačima na potpori proteklih mjeseci. Forza Inter“, napisao je De Boer na svom Instagram profilu.

Bivšeg braniča nizozemske reprezentacije i nekadašnjeg uspješnog trenera Ajaxa se ovog ljeta povezivalo s preuzimanjem premierligaških klubova Evertona i Southamptona, ali se 46-godišnjak odlučio za dolazak u Italiju. No, to se nije pokazalo najboljim potezom. U 14 utakmica s Interom, upisao je sedam poraza, preskromno za klub koji se uz bogate kineske investitore trebao ove sezone boriti za vrh.

Inter u četvrtak igra u Europskoj ligi protiv Southamptona, a momčad će u toj utakmici voditi trener mlade momčadi Stefano Vecchi.

Prošlo je šest godina otkada je Inter osvojio trostruku krunu – Serie A, Kup Italije i Ligu prvaka pod palicom Josea Mourinha. Otkako je Portugalac otišao u ljeto 2010. godine, milanski klub je u potrazi za devetim trenerom. Neki talijanski mediji prenose kako bi to mogao biti bivši trener Lazija, Stefano Pioli. Već je navodno stigao iz SAD-a i trebao bi potpisati ugovor do 2018. godine, kada se očekuje dolazak Diega Simeonea. Kao mogući de Boerov nasljednik spominje se i Andre Villas-Boas.

 

 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Frank De Boer

Ostale Vijesti