De Boer nije naučio lekciju: Palace srušio negativni rekord star više od devedeset godina, Nizozemac pred otkazom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.09.17. | 16:29

Nema mu spasa...

Frank de Boeru, čini se, više nema spasa što se tiče karijere menadžera u Crystal Palaceu.

Ove su sezone doveli četiri nova imena vrijedna nešto manje od 40 milijuna eura kako bi dodatno podignuli ambicije ionako vrlo solidne ekipe. De Boer se obvezao isprati gorki okus nakon one katastrofalne epizode u milanskom Interu, ali na kraju ispada da je popio još gorče piće. Nakon očajne tri utakmice na startu nove sezone, tijekom kojih nisu uspjeli zabiti ni gola, uprava Palacea je jasno poručila Nizozemcu.

Pobijedi Burnley na Turf Mooreu i zadržati ćeš posao.

No, znamo da je Turf Moore neosvojiva tvrđava, pogotovo za klubove u kojima je atmosfera trula, a to Palace jest. Već je u 3. minuti Chris Wood načeo goste pogotkom, a onda smo vidjeli klasično disciplinirano držanje duboke obrane u režiji Seana Dychea i njegovih momaka na terenu. Palace je napadao, imao vrlo dobre prigode što se utakmica odmicala prema kraju, ali Burnley je napravio ono što jako dobro zna – sačuvao vrijedan pogodak i tako potpisao vrlo vjerojatni otkaz nizozemskom strategu. Od odlaska iz Ajaxa za de Boera su stvari krenule po zlu.

Treba pričekati službenu objavu, ali činjenica da de Boer usiljeno pokušava implementirati svoje kompleksne ideje na igrače koji ih nisu u stanju provesti, što se vidi i po četiri poraza u četiri utakmice bez postignutog gola, siguran su zalog za otkaz.

U drugoj utakmici dana Newcastle je u gostima svladao Swansea, za koji su debitirali Sanches i (ponovno) Bony. Gosti su zabili u 76. minuti kada je Lascelles pogodio na asistenciju Ritchieja. 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Frank De Boer

Ostale Vijesti