De Boer nakon novog kiksa: Ne znam hoću li biti ovdje u srijedu...

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.10.16. | 21:08

Inter je upisao treći uzastopni poraz, a na meti kritika se našao a tko drugi nego trener, Frank de Boer.

Kratka i prilično neuspješna avantura nizozemskog stručnjaka na klupi 'Nerazzurra' uskoro bi mogla biti završena. Šesti poraz u ukupno 12 utakmica nije nešto na što su računali u upravi posrnulog milanskog giganta. Zbog toga Frank de Boer možda čak niti neće dočekati srijedu i novo kolo Serie A kao trener Intera.

VIDEO: Sjajna partija Kalinića, zabio hat-trick i asistirao! Brozovićeva asistencija u porazu Intera!

Ne znam hoću li biti ovdje za sljedeću utakmicu“, kratko je rekao, dodajući:

Ali vidio sam pozitivne stvari do sada, a danas u prvom poluvremenu to nije bio taj Inter, moj Inter. Kasnije smo dominirali i stvarali šanse, a to je Inter kakvog uvijek želim gledati“, istaknuo je Nizozemac.

Ipak, Inter je ponovno doživio poraz, a ovaj bi mogao dovesti do smjene na klupi.

Znali smo da je jako teško igrati u Bergamu. U prvom poluvremenu kao da nismo igrali, kao da je postojala samo Atalanta. Sve do gola za izjednačenje smo igrali bolje od njih. Svjestan sam koliko je teško kada jedan tako veliki klub kao Inter doživi tri uzastopna poraza. Ali, ja vidim da mi možemo bolje, da se možemo popraviti, baš kao u dobrom dijelu drugog poluvremena“.

To ipak neće mnogo značiti kod navijača, a posebice uprave, koja odmah traži rezultate.

Poslije pobjede nad Juventusom smo imali periode kada smo igrali odlično, tako je bilo 70 minuta protiv Cagliarija. Ljudi brzo zaboravljaju dovre stvari i pamte samo loše“.

Zato poziva momčad da se digne i pruži odgovor kakav se očekuje.

Napravili smo nekoliko koraka prema naprijed, a kada rezultati nisu dobri, još nam je teže. Pobjeda u Bergamu bi nam toliko značila za samopouzdanje. Imamo dosta kvalitetnih igrača koji mogu igrati u početnih 11. Ali sada se nitko ne nalazi u dobroj poziciji, niti ja, niti igrači i to moramo prihvatiti“, zaključio je de Boer.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Frank De Boer

Ostale Vijesti