De Boer ima novi uvjet: "Vratit ću Brozovića ako..."

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.10.16. | 11:35

Nizozemac i dalje izbjegava konkretan odgovor o statusu hrvatskog veznjaka...

Da nije bilo reprezentativnih akcija protiv Kosova i Finske, Marcelo Brozović jedva da bi se sjećao kada je posljednji puta bio na nogometnom terenu.

Naime, za Inter nije nastupio već gotovo mjesec dana, još od 15. rujna i dvoboja Europske lige s izraelskom Hapoel Be'er Shevom. Tada je zamijenjen na poluvremenu, nakon čega je reagirao neprimjereno što mu je pak zamjerio trener Frank de Boer i bacio ga u drugi plan.

Pokušao se Brozović iskupiti putovanjem vlakom na gostovanje u Empoli gdje je bodrio suigrače s tribina, zatim se javno ispričao pred cijelom svlačionicom i sve počastio pizzom, no De Boer ga je svejedno izostavio s pet idućih utakmica.

Za vikend Inter dočekuje Cagliari, a talijanske medije posebno je zanimalo hoće li nizozemski stručnjak konačno posegnuti za Brozovićem, koji je bio solidan u dva nastupa za Hrvatsku. Istaknuo je to, uostalom, i sam De Boer.

„Ne znam još tko će igrati protiv Cagliarija. Brozović je za nas važan igrač i možda ću ga ubaciti na teren u nedjelju, kao i u nekoj drugoj utakmici“, kazao je De Boer pa naglasio jedan uvjet:

„No, Brozović mi u svakom trenutku mora pokazati želju za igrom.“  

(Foto: Action Images)


Tagovi

Marcelo BrozovićInterFrank De Boer

Ostale Vijesti