Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

David Čolina blizu prelaska u Bundesligu, kao zamjena stigao mladi Kosovar

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.01.23. | 20:50

Hajduk bi na mladom lijevom beku trebao zaraditi 750 tisuća eura.

Prema pisanju Dalmatinskog portala, njemački prvoligaš Augsburg zainteresiran je za dovođenje mladog Hajdukovog lijevog beka, 22-godišnjeg Davida Čoline. Hajduk bi, navodi se, na temelju odštete trebao zaraditi 750 tisuća eura uz moguće bonuse.

Podsjetimo, Čolina je rođeni Zagrepčanin i izdanak Dinamove škole nogometa iz koje je kao junior 2018. prešao u Monako da bi godinu kasnije stigao na Poljud. Bio je standardni član svih mladih hrvatskih reprezentacija, a ukupno je za Hajduk upisao 109 nastupa uz po tri gola i asistencije. Iako mu je nominalna pozicija na lijevom beku, riječ je o vrlo polivalentnom igraču koji često igrao na poziciji lijevog krila ili lijevog veznjaka, a znao je pokriti i poziciju desnog beka.

Čolina ima važeći ugovor s Hajdukom do lipnja. Uprava Bijelih ponudila mu je novi ugovor, no mladi igrač ga još nije prihvatio te je sve izgledniji njegov odlazak u inozemstvo. A ako bi Hajduk na igraču kojem za šest mjeseci ističe ugovor, a ne želi prihvatiti novi zaradio 750 tisuća eura, onda bi to bio sjajan posao za Majstore s mora...

Da je transfer na pragu realizacije, potvrđuje i povratak mladog kosovskog reprezentativca ELvisa Letaja s posubde u Taboru iz Sezene u kojoj je prošle jeseni upisao 18 nastupa uz dvije asistencije. (nr)



Tagovi

David ČolinaHajduk

Ostale Vijesti