REUTERS/Lisa Leutner
REUTERS/Lisa Leutner

Danski izbornik Hjulmand: "Modrića je nemoguće sasvim zaustaviti"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 17:51

Danci su sipali komplimente na račun hrvatskog maestra

Uoči okršaja s Hrvatskom u trećem kolu Lige nacija skupine A u Kopenhagenu, danski izbornik Kasper Hjulmand najavio je kako će i on morati osvježiti svoju momčad. Zgusnut raspored, nagomilane ozljede i umor kod igrača znači da bi Danci na megdan s Dalićevim izabranicima trebali izaći u šarenom sastavu.

„Rotirat ćemo protiv Hrvatske dosta. Moramo. Neću vam otkriti točno na kojim pozicijama, ali napravit ćemo nešto slično kao i prije susreta s Austrijom.“

„Neki igrači su ostali trenirati jučer, drugi su otišli kući jer je bio slobodan dan. Atmosfera je odlična i jako se veselimo utakmici pred našim navijačima napokon“, dodao je danski izbornik.

Zatim je Hjulmanda dočekalo i pitanje o Luki Modriću.

„On je atipičan, nije kao drugi velikani. Kod njih često pričamo o moćnim fizikalijama. On se sjajno kreće, kombinira i ima nevjerojatno dodavanje. Nije moguće skroz ga zaustaviti, ali možemo mu otežati posao. Hrvatska ima sjajnu vezu, jednu od najboljih u Europi. Ali imamo ju i mi“, rekao je izbornik.

Na press konferenciji bio je i Andreas Crhistensen, koji je također pričao o Luki.

„Gledao sam kako se razvija kroz čitavu karijeru. Poseban je i morat ćemo paziti na njega. Nema previše slabih točki, ali znamo da mu možemo parirati."




Tagovi

Liga nacijaHrvatskaDanska

Ostale Vijesti