Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dan poslije sramotnog poraza od Dinama Rijeka dogovorila još jedno 'pojačanje' s bogatim HNL iskustvom

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 14.11.22. | 11:18

Na Kvarner stiže kao slobodan igrač.

Bruno Bogojević nije navikao je da ga se zove poimence. Nekadašnji desni bek Slaven Belupa je nakon par mjeseci 'biroa' stigao na Kvarner, a svega sedam dana izdržao je kao jedini Bruno u klubu. Prema informacijama Germanijaka, Rijeka je sve dogovorila s Brunom Godom te bi on uskoro trebao biti predstavljen kao novi igrač kluba.

Donedavni standardni bekovski par Slaven Belupa tako će sada braniti boje kluba s Kvarnera. Goda će se za mjesto u momčadi boriti s Ampemom i Vukčevićem, ako navedeni dvojac uopće bude na raspolaganju novom treneru za drugi dio sezone. Bogojević i Goda poznaju se u dušu, zajedno su odigrali 82 utakmice, a obojica su u Top 10 u redovima Slaven Belupa po broju odigranih utakmica u HNL-u. Mnogi su vjerovali će se njihov odlazak itekako osjetiti na igrama Slavena, ali na kraju su Farmaceuti – barem otkako su njih dvojica postali seniori – nikad bolji, a Rijeka - nikad lošija. Bogojević i Goda su kvalitetni prvoligaški igrači te će obojica biti veoma dobre prinove za drugi dio sezone.

Komentatorima bi tako posao trebao postati poprilično lakši, kad budu vidjeli da netko u bijelom dresu juri niz liniju, vjerojatno će to biti Bruno. Sad, hoće li to biti Goda ili Bogojević, ovisit će o tome na koji gol napadaju Riječani.

U svakom slučaju, Godin dolazak dogovoren je još prošlog tjedna, a prema neslužbenim informacijama s Rijekom je potpisao 2.5-godišnji ugovor. 



Tagovi

HNK RijekaRijekaBruno Godanogometni transferiGermanijak transferiGermanijak doznaje

Ostale Vijesti