Luka Stranzl/Pixsell
Luka Stranzl/Pixsell

Damjan Bohar: Mijina igra govori sama za sebe

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.02.22. | 18:53

Osijekov Slovenac zabio je gol za početak preokreta Bijelo-plavih, a potom je nahvalio i suigrača Miju Caktaša, strijelca trećeg gola.

Desno krilo Damjan Bohar osvrnuo se na minulu utakmicu u Kranjčevićevoj:

“Mislim da je pobjeda sasvim zaslužena, dobili smo što smo htjeli, tri boda. Psihički baš teška utakmica za nas. Kad smo primili gol mučuli smo se dvadesetak minuta, ali mislim da smo već krajem prvog poluvremena ušli u ritam zabili go li sasvim zasluženo dobili utakmicu u drugom poluvremenu.”

 Nije bježao od uloge favorita:

“Razlika u kvaliteti je bila na našoj strani. Ako pogledamo igrački kadar mislim da smo mi puno bolja ekipa od Dragovoljca, ali uvijek se može desiti da primiš gol i moraš loviti rezultat. Mi smo to uspjeli i zasluženo dobili.”

 Prokomentirao je i svoj gol iz penala, prošli put kada je izvodio najstrožu kaznu nije bio uspješan:

“Važan mi je gol, makar iz penala, ali i on se broji. Važan mi je za samopouzdanje, a pošto je bio za 1:2 bio je važan i cijeloj ekipi. Dobili smo samopouzdanje i zabili još jedan i utakmicu mirnpo dovely do kraja.”

 Za kraj, odao je priznanje Miji Caktašu, osječkom pojačanju kojem je u prve dvije utakmice bilo dovoljno sbega 40 minuta da se dva puta upiše u strijelce:

“Ne trebamo ni pričati o Miji, u dvije utakmice je odigrao po 20 minuta i zabio dva gola. Mislim da njegova igra, njegovi golovi i njegova želja govore za sebe.”



Tagovi

OsijekDamjan BoharMijo Caktaš

Ostale Vijesti