EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images
EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images

Daliću, gledaš li ovo? Tin Jedvaj zabio u pobjedi novog kluba (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 20:36

Prekinuli seriju od sedam utakmica bez pobjede.

Lokomotiv iz Moskve slavio je nakon sedam utakmica bez pobjede u svim natjecanjima. Na domaćem terenu Moskovljani su svladali Sochi s 2:1, a drugi pogodak za svoju momčad zabio je povremeni hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj.

Spartak je u vodstvo stigao pred kraj prvog dijela, kada je u vlastitu mrežu centaršut Konstantina Maradishvilija skrenuo Igor Jurganov (VIDEO). Domaćini su na odmor otišli s minimalnom prednosti, a vodstvo Lokomotiva udvostručio je Jedvaj. Donedavni hrvatski reprezentativac glavom je u gol skrenuo centaršut Macieja Rybusa iz kornera.

Prvijenac Jedvaja u Lokomotivovom dresu pogledajte OVDJE.

Sochi je konačni rezultat postavio u 93. fantastičnim pogotkom Jaozinha iz slobodnjaka (VIDEO), no gosti nisu imali vremena za povratak.

Jedvaj je bio standardni hrvatski reprezentativac od 2016., osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018., no posljednju utakmicu za Vatrene odigrao je prije više od godinu dana kada je dobio i posljednji poziv.

U Moskvu prešao ovog ljeta za četiri milijuna eura iz Bayer Leverkusena, ovo mu je bila deveta utakmica i prvi pogodak za novi klub. U idućem kolu Lokomotiv gostuje kod Nižnjeg Novgoroda, a Sochi dočekuje CSKA Moskvu.



Tagovi

RusijaRuska Premier ligaTin JedvajLokomotivLokomotiv Moskva

Ostale Vijesti