REUTERS/Lisa Leutner
REUTERS/Lisa Leutner

Dalić: "Možemo biti zadovoljni, favoriti smo naše skupine"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.10.22. | 13:27

Izbornik je istaknuo kako će najveći problem biti daleka putovanja

Izbornik Zlatko Dalić nije krio zadovoljstvo dobivenom skupinom u sklopu kvalifikacija za Euro 2024. Kada izbornik kao ponajveći problem istakne „daleka putovanja“ onda je poprilično jasno o kakvoj se skupini radi. Wales, Turska, Armenija i Latvija doista su protivnici kakvi se samo poželjeti mogu…

„Možemo biti zadovoljni s grupom koju smo dobili, uglavnom smo izbjegli reprezentacije koje smo htjeli izbjeći osobito iz drugog pota. I ako pogledamo taj četvrti pot iz kojeg smo izvukli Turke koji su možda najnezgodnija momčad, ali mi smo optimisti i favoriti u našoj skupini“, naglasio je Dalić, pa dodao:

„Imamo Wales koji nam je poznanik iz prošlih kvalifikacija za Euro. Jedan problem koji će se javiti su daleka putovanja, ali za to se moramo spremiti. U svakom slučaju moramo respektirati naše protivnike i ne smijem se opustiti i moramo napraviti dobru analizu Latvije i Armenije koje nam nisu poznat“.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić bio je na sličnom tragu.

„Zadovoljni smo ždrijebom, izbjegli smo iz drugog i trećeg pota najjače protivnike, ali smo iz četvrtog dobili Tursku. Prema svima imamo respekt, ali vjerujem u našu reprezentaciju ako budemo na željenoj razini, sigurno da se možemo kvalificirati na Euro u Njemačkoj“. (pz)


Tagovi

Euro 2024Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatko DalićMarijan Kustić

Ostale Vijesti