Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Dabro prije Hajduka: „Očekujem da izađemo odlučni i motivirani i pokušamo osvojiti bodove“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.03.22. | 13:59

Mogu li Lokosi iznenaditi Bijele na Poljudu?

U sklopu 28. kola 1. HNL Hajduk će na svom Poljudu ugostiti Lokomotivu. Sudar je to četvrte i pete momčadi hrvatskog prvenstva, ali jasno je da domaćin ima status favorita budući da je između dva kluba 13 bodova razlike. U posljednjih pet prvenstvenih utakmica momčad s Kajzerice upisala je tri remija i dva poraza, dok je Hajduk upisao dvije pobjede, dva remija i jedan poraz.

Bit će ovo četvrti međusobni ogled ova dva sastava ove sezone. U prvoj utakmici Hajduk je u 10. kolu stigao do minimalne pobjede kad je Livaja u 81. minuti zabio na asistenciju Mlakara, da bi onda sljedeće dvije utakmice ponudile pravi spektakl.

Prvo je Hajduk u Kupu u Kranjčevićevoj slavio u utakmici na kojoj smo vidjeli devet pogodaka (konačan rezultat bio je 3:6 za goste iz Splita), da bi onda na istom terenu desetak dana kasnije u sklopu 19. kola 1. HNL obje momčadi osvojile po bod nakon što je na semaforu bilo 3:3.

Lokomotiva je posljednji put slavila protiv Hajduka prije nešto više od godinu dana kad je jedini pogodak na utakmici igranoj na Poljudu postigao Petrak, a nakon tog ogleda vidjeli smo četiri slavlja Hajduka i dva remija.

Tko će biti prvak? (1.45) Dinamo (4.50) Osijek (10.00) Hajduk (13.00) Rijeka

Gosti iz Zagreba u Split putuju neopterećeni, što je ujedno i njihova najveća snaga uoči same utakmice, a nju je kratko na službenim web stranicama najavio Marko Dabro, prvi topnik Lokosa ove sezone.

„U pozitivnom smo nizu i vlada dobro ozračje u ekipi stoga očekujem da u subotu prije svega uživamo u utakmici, a onda izađemo odlučni i motivirani i pokušamo osvojiti bodove“, rekao je napadač rodom iz Vinkovaca.

U prošlom kolu Lokomotiva je slavila u Šibeniku, konačan rezultat je bio 1:4, a jedan od pogodaka postigao je i Indrit Tuci kojem je to bio prvi pogodak otkako se oporavio od ozljede zbog koje je bio van zelenih travnjaka oko 11 mjeseci.

„Sjajan je osjećaj postići gol nakon duge i mukotrpne ozljede. Nakon postignutog gola osjetio sam pravo mentalno olakšanje. Nadam se da je još puno golova ispred mene. Trenutno se osjećam sjajno, pucam od snage. A posebno me veseli i čini zadovoljnim kada vidim kako ekipa dobro igra i nadam se da ćemo nastaviti s dobrom formom i u narednim utakmicama. Respektiramo Hajduk no ići ćemo po sva tri boda, pokazali smo kvalitetu protiv najvećih ekipa lige, pokazati ćemo kvalitetu i u subotnjem ogledu na Poljudu“, istaknuo je albanski napadač.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Indrit TuciMarko DabroLokomotiva ZagrebHajdukHNL

Ostale Vijesti