Cvjetno Poliklinika Milojević i NC Šalata osvojili Dugave, poznati svi putnici na Šalatu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 15:35

Šalata se održava 8. i 9. rujna.

Nakon što je kiša odgodila završni dan, pobjednike sedmog i posljednjeg izlučnog turnira ovogodišnjeg Trofeja Dinamo doznali smo u ponedjeljak. U seniorskoj kategoriji titulu u Dugavama osvojilo je Cvjetno Poliklinika Milojević, koje je u finalu s 3:0 pobijedilo "klince" iz Playbox Mr. Jacka, dok je kod veterana najbolji bio Nogometni centar Šalata koji je s 1:0, pogotkom Igora Leskovara, svladao HR Tuning.

Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji osvojio je SZZG koji je na penale svladao Pimont, koji je na penale izgubio i u polufinalu. 

Najboljim igračem seniorskog turnira porglašen je Vedran Matošević, a Cvjetno je dalo i najboljeg vratara, Gorana Škorića. Najbolji strijelac bio je Marko Kubašek iz Playboxa.

Nastup na završnici Trofeja Dinamo koja će se 8. i 9. rujna održati na Šalati osigurali su Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Playbox Mr. Jack, Cvjetno Poliklinika Milojević, Cvjetno Pinkdroids, Tiskara Dikopa, BDMŽ SofaScore, Pimont i aktualni pobjednik Caffe bar Dobermann.

U subotu, 8. rujna, igraju se utakmice četvrtfinala i polufinala, a finale seniorskog, kao i ženskog i veteranskog turnira odigrat će se u nedjelju 9. rujna, nakon čega će se odigrati dvoboj između Futsal Dinama i grčkog Panathinaikosa.

> Panathinaikos stiže na tradicionalnu Šalatu, Silvio Marić očekuje spektakl

(Foto: Trofej Dinamo)

 


Tagovi

Futsal DinamoDinamo ZagrebFutsalTrofej Dinamo

Ostale Vijesti