Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ćuže trpa bez milosti: Zabio peti pogodak u posljednje četiri utakmice

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.04.21. | 20:47

Igor Jovičević trlja ruke što ga je početkom veljače doveo na posudbu iz Dinama

Mario Ćuže, Dinamov igrač na posudbi u ukrajinskom Dnipru, igra u sjajnoj formi. U remiju svojeg kluba na gostovanju kod favoriziranog Kolos Kovalivka, zabio je pogodak za 1:1 te tako osigurao vrijedan bod Igoru Jovičeviću, aktualnom treneru Dnipra.

Peti mu je to pogodak otkad je početkom veljače preselio na istok, a s obzirom na to da je taj učinak postigao za samo devet odigranih utakmica, jasno je kako je jedna od glavnih karika kluba, koji je svoje slavne dane proživljavao u prošlom desetljeću.

Danas Dnipar životari u sredini poretka ukrajinske lige, a njegova ovogodišnja renesansa počela je upravo s dolaskom mladog dinamovca. Naime, od tada je njegov novi klub upisao pet pobjeda, tri remija i samo jedan poraz te osigurao bodovni saldo koji će ga ostaviti u društvu najboljih.

Prvi dio sezone Ćuže je proveo na posudbi u Lokomotivi, no tamo se zadržao samo dva mjeseca, nakon čega je vraćen na Maksimir. Pažnju na sebe privukao je u prošloj sezoni na posudbi u Istri, a nastavi li trpati mreže protivnika ovim tempom, nema sumnje kako ćemo ga na ljeto ponovno vidjeti na pripremama u dresu Dinama.



Tagovi

Mario ĆužeIgor Jovićević

Ostale Vijesti