Čudo u Španjolskoj! Izborili finale play-offa za Primeru nakon domaćeg poraza 0:3 u prvoj utakmici! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.06.15. | 20:01

Real Zaragoza i Las Palmas borit će se za ulazak u Primeru...

Čudo se dogodilo! Zaragoza je nakon poraza 0:3 kod kuće u prvoj utakmici, uspjela svladati Gironu u uzvratu sa 4:1 i tako izboriti plasman u finale play-offa za Primeru! Tamo će se klub s La Romarede boriti s Las Palmasom.

Imala je Girona sve u svojim rukama. Prednost 3:0 i uzvrat na svom stadionu. No Zaragoza je pokazala da u nogometu nije gotovo kad stvarno nije gotovo. I da su čuda moguća! Već do poluvremena dostigli su zaostatak, za 0:3 dva puta zabio je Brazilac Jose Willian, a jednom Urugvajac Leandro Cabrera.

Domaćin je ostao izbezumljen, u potpunom šoku, što je Zaragoza iskoristila i u nastavku. U 67. minuti Jose Fernandez im je donio i četvrti gol. Ubrzo je Girona smanjila preko Adaya, pa bacila sve karte u napad. Još jedan pogodak trebao im je da odu dalje, ali nije išlo... Da stvar bude gora, Granell je u sedmoj minuti sudačke nadoknade pogodio vratnicu!

Zaragoza će tako poslije nesvakidašnjeg pothvata u konačnu borbu za Primeru s Las Palmasom, koji je u drugom polufinalu izbacio Valladolid na račun gola u gostima (doma 0:0, vani 1:1)...


Tagovi

GironaReal ZaragozaPrimera

Ostale Vijesti