Barca TV / Screenshot
Barca TV / Screenshot

Čudo iz Kustošije oduševio debijem, navijači Barce napali Xavija: "Faye je predobar da bi ga ignorirao!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.03.24. | 12:07

Mikayil Faye debitirao je za reprezentaciju Senegala u prijateljskoj utakmici

U četvrtak je Pau Cubarsi oborio rekord Sergia Ramosa postavši najmlađi branič koji je igrao za španjolsku reprezentaciju, ali u španjolskoj nogometnoj javnosti to svejedno nije najbitnija vijest. Naime, najviše se priča o nekadašnjem igraču Kustošije koji je u nevjerojatnom transferu prešao u Barcelonu, a sinoć debitirao za svoju reprezentaciju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mikayil Faye debitirao je za reprezentaciju Senegala u prijateljskoj utakmici protiv Gabona. 19-godišnjak je započeo utakmicu i pomogao svojoj momčadi da sačuva prazan gol, a osim toga, zabio je čudesan gol iz daljine o kojemu svi pričaju, a pogotovo navijači Barcelone koji na X-u, nekadašnjem Twitteru, govore Xaviju da mora Fayeu pružiti priliku u prvoj momčadi.

"Xavi ovom dečku mora dati priliku u prvoj momčadi. Kakav branič", rekao je jedan komentator, a drugi dodao: "Nadam se da je Xavi primijetio. Mikayil Faye je predobar da bi ga ignorirao." U sličnom tonu je i treći napisao: "Kada će Xavi početi davati minutažu Fayeu?" A bilo je i onih malo zločestijih: "Jedini razlog zašto Faye ne igra u prvoj momčadi Barce je taj što nije Španjolac."

Nakon ovog gola vjerojatno navijači Katalonaca neće morati još dugo čekati na Fayea u dresu prve momčadi, osobito zato što ga je Xavi već nedavno uvrstio u roster, ali ga nije koristio. (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mikayil FayeKustošijaXavi HernandezBarcelonaSenegal

Ostale Vijesti