Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Čudesna utakmica u Koprivnici: Slaven Belupo izvukao remi nakon vodstva Šibenika (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.02.21. | 19:48

Šibenik je vodio do 44. minute

Slaven Belupo i Šibenik otvorili su 22. kolo HNL-a remijem od 2:2, a utakmica se pokazala kao prava poslastica za sve nogometne sladokusce. Strijelci za Šibenik bili su Ampem(21') i Jurić(40'), a za Slaven Belupo pogađali su Knoll (42') i Iličić(44').

Dvije ekipe priredile su gledateljima čudesno prvo poluvrijeme. Šibenik je vodio s 2:0 sve do pet minuta prije kraja prvog dijela, a onda su igrači Slaven Belupa režirali izjednačenje u samo tri minute.

Šibenik je u vodstvo došao u 21. minuti. Kapetan Bulat pronašao je u šesnaestercu Ampema te poslao do njega prizemnu loptu s desne strane obrane Slavena. Ampem se riješio Prce na sedam metara od gola i poslao loptu iza leđa Filipovića za 1:0.

Pogodak Ampema pogledajte OVDJE.

U nastavku prvog dijela Šibenik je pleo mrežu na Slavenovoj i to iskoristio u 40. minuti. Jurić je primio dugu loptu i pobjegao obrani Slaven Belupa te iskosa pogodio suprotni kut Filipovića za 2:0.

Pogodak Jurića pogledajte OVDJE.

Tri minute kasnije uslijedilo je dramatično izjednačenje. Igrači Slaven Belupa odigrali su brzu akciju. S desne strane na drugu stativu ubacio je Bogojević, a tamo se naša Knoll i zabio za smanjenje na 2:1.

Pogodak Knolla pogledajte OVDJE.

Stipić svojim momcima nije dozvolio slavlje već je zatražio brz povratak na centar, a to im se odmah isplatilo. Oduzeli su loptu i izborili korner nakon kojeg je bio najviši Iličić i zabio za 2:2.

Pogodak Iličića pogledajte OVDJE.

U drugi dio utakmice obje ekipe su ušle kao da su sve što su imali pokazati pokazali u prvom poluvremenu. Sve do 71. minute kada smo vidjeli prvu konkretnu priliku u drugom poluvremenu. Ampem je snažno opalio s dvadesetak metara, lopta je išla pod gredu, a njegov pokušaj uspio je izvući Filipović. Pet minuta kasnije i Slaven Belupo je imao priliku za gol, ali Krstanović je poslao loptu pored gola.

Domaći su u 89. minuti imali priliku doći u vodstvo. Knoll je izbio sam pred Labrovića i šutirao s osam metara, a vratar Šibenika usporio je njegov udarac koji je s crte očistio Schildenfeld.

Remijem su ove dvi momčadi zadržale pozicije na prvenstvenoj ljestvici. Šibenik je šesti s 25 bodova, a Slaven Belupo drži sedmo mjesto s 21 bodom.




Tagovi

NK ŠibenikMarko BulatDeni JurićPrince Ampem ObengMiroslav Iličić

Ostale Vijesti