REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Crno-bijeli Petar: Bivši mladi reprezentativac opet strijelac za Boavistu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.04.22. | 12:10

Bivši mladi reprezentativac dominira u kockastom dresu.

U dvoboju 28. kola portugalske Primeira lige Boavista je u gostima svladala Famalicao 2:1, a veliki dio posla gosti su obavili u prvom poluvremenu zabivši dva gola i tako mirno na poluvremenu dogovorili kako obraniti 2:0 na semaforu.

Zašto spominjemo Boavistu? Naime, u 16. minuti Gustavo je postigao prvi pogodak iz jedanaesterca za goste, dok je u 37. Petar Musa povećao na 2:0. Na startu drugog dijela domaći sastav je smanjio golom Cadiza, ali se do kraja rezultat više nije mijenjao.

Boavista je trenutačno na 11. mjestu ljestvice, a Musa je postigao jubilarni deseti ligaški pogodak za Boavistu ove sezone. Trenutačno je na desetom mjestu ljestvice strijelaca.

No, priča o Musi je itekako zanimljiva. On je u ovom trenutku na posudbi iz praške Slavije, i na ljeto bi se trebao vratiti u Češku. Portugalci pak imaju pravo otkupa njegovog ugovora ukoliko Petar zabije 12 golova u prvenstvu, što je više nego izgledno ukoliko malo bolje promotrimo formu ovog 24-godišnjeg napadača.

Pisalo se i o interesu Benfice. Čini se da Slavia nema namjeru zadržati ovog 190cm visokog golgetera u svojim redovima. Jedno je sigurno, na ljeto ćemo saznati koja je sudbina bivšeg nogometaša Zagreba koji se 2017.godine otisnuo u inozemstvo. Kao što vidimo, ide mu više nego dobro.

Za kraj, ne samo da je Petar jučer stigao do desetog pogotka, već je i zaradio titulu igrača utakmice. Tko zna, možda je Petar rješenje a naše probleme u napadu kada govorimo o reprezentaciji. Ako ostvari dobar transfer na ljeto, Musa će sigurno doći na radar izbornika Dalića.



Tagovi

Petar MusaboavistaSlavia Prag

Ostale Vijesti