REUTERS/Alberto Lingria /Antonio Bronic
REUTERS/Alberto Lingria /Antonio Bronic

‘Crni običaji’: Pirlu presudio poraz od Bjelice?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.05.23. | 14:57

Talijan je momčad preuzeo u lipnju prošle godine, a ugovor mu je trajao do lipnja ove godine, odnosno još otprilike mjesec dana

Andrea Pirlo (44) više nije trener Fatih Karagümrüka, potvrdio je turski prvoligaš dva dana nakon prvenstvenog poraza od Trabzonspora u Trabzonu (1-4).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Omogućili smo Andrei Pirlu i njegovu stožeru da ranije napuste klub kako bi mogli planirati budućnost. Pokušat ćemo pobijediti u preostalim prvenstvenim utakmicama te iskoristiti vrijeme kako bismo stvorili plan. Sretni smo što smo jednu sezonu surađivali s Andreom, kojem se zahvaljujemo na doprinos klubu. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", stoji u službenom priopćenju Karagümrüka, devetoplasiranog kluba turskog prvenstva, čije ime u slobodnom prijevodu znači – Crni običaji.

Pirlo je momčad preuzeo u lipnju prošle godine, a ugovor mu je trajao do lipnja ove godine, odnosno još otprilike mjesec dana, što znači da je otišao malo prije isteka. Tako, eto, ispada da je Pirla smijenio Nenad Bjelica, odnedavni trener Trabzonspora. Pirlo je imao fantastičnu igračku karijeru provedenu u Interu, Milanu i Juventusu, dok je kao trener vodio U23 momčad Juventusa, zatim njegovu prvu momčad, kad mu je pomoćnik bio Igor Tudor, te sada Karagümrük.

Znači li ovaj naprasni odlazak da se Pirlo na mala vrata želi vratiti u Juventus, iako se kao prvi kandidat nakon eventualne smijene Maxa Allegrija spominje baš Tudor.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Andrea PirloNenad BjelicaFatih KaragumrukIgor TudorJuventusSuper Ligturska nogometna liga

Ostale Vijesti