Arnd Wiegmann/Action Images
Arnd Wiegmann/Action Images

Cristiano Ronaldo: Urednik France Footballa laže

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.11.21. | 19:54

Zvijezda Uniteda odgovorila je na tvrdnje Pascala Ferrea.

Pascal Ferre, urednik France Footballa, prije nekoliko dana privukao je pažnju nogometnog svijeta kada je izjavio kako mu je Cristiano Ronaldo u privatnom razgovoru otkrio da mu je najveća ambicija na kraju karijere imati više Zlatnih lopti od Lea Messija.

Podsjetimo, Portugalac ima pet ovih prizanja, a Argentinac jedno više, s tim da je Messi po mnogima favorit za ovogodišnju Zlatnu loptu kojom bi se dodatno odvojio od konkurencije. Međutim, Ferreove riječi sada je putem svog Instagrama demantirao sam Ronaldo:

“Pascal Ferre je lagao, iskoristio je moje ime kako bi promovirao sebe i medij za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba koja je odgovorna za dodjeljivanje ovako važne nagrade laže na takav način, bez imalo poštovanja prema meni koji sam uvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu.

(…)

Najveća ambicija moje karijere je da budem primjer onima koji žele postati profesionalni nogometaši. najveća ambicija mi je da moje ime ostane zapisano zlatnim slovima u nogometnu povijest.”

Ferre je danas izjavio i kako će Ronaldo izbivati sa svečanosti u Parizu zbog navodne samoizolacije, ali nogometaš Uniteda je i to opovrgnuo, implicirajući kako je donio svjesnu odluku da ostane kući.


Tagovi

Cristiano Ronaldo

Ostale Vijesti