Cristiano Ronaldo ne smatra da mu je Messi konkurent: Ima puno dobrih napadača - Rooney, Aguero, Lewandowski...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.10.15. | 13:20

Cristiano Ronaldo je jučer primio svoju četvrtu Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac u europskim ligama.

Portugalac je u prošloj sezoni postigao 48 golova u Primeri, a to mu je donijelo ovaj naslov. U intervjuu kojeg je Cristiano Ronaldo za španjolsku Marcu istaknuo je kako ovaj trofej želi podići još nekoliko puta.

„Još uvijek se osjećam dobrom, osjećam se mladim. Imam 30 godina i želim igrati još pet ili šest godina, a u tim godinama ću pokušati zadržati nivo kojeg sam ostvario proteklih sezone. Znam da će biti sve teže, ali mislim da je sve moguće“, rekao je Cristiano Ronaldo.

U prvih 7 utakmica ove sezone Portugalac je zabio 5 golova, a upitan za konkurente u utrci za novu Zlatnu kopačku, istaknuo je nekoliko imena, ali ne i ono Lionela Messija.

Ima puno sjajnih napadača u Europi, u različitim ligama. Tu su Wayne Rooney, Sergio Aguero, Robert Lewandowski, Neymar, Karim Benzema, Luis Suarez. Puno je sjajnih igrača i počašćen sam što sam ovu titulu osvojio četiri puta. Vidjet ćemo tko što će biti ove godine“, izjavio je Cristiano Ronaldo i dodao:

 „Želim pobjeđivati, a igram u najboljem klubu na svijetu. Aktualni ugovor s Realom će mi završiti kada budem imao 33 godine, a već sam istaknuo kako je moj san završiti karijeru ovdje. Osjećam se dobro u Madridu, osjećam se ugodno i želim ostati.“

Iako se još ne nazire njegov kraj karijere, Portugalac se osvrnuo i na to.

„U ovom trenutku se ne osjećam ništa drukčije nego kada sam imao 25 godina. Mnogi ljudi kažu da s 30 godina počinje pad, ali ja ne mislim tako. Ako paziš na sebe, ako treniraš i ideš iz dana u dan, možeš igrati do 40. godine. Motiviran sam da nastavim.“

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zlatna kopačkaCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti