'Créme de la créme' na Otoku: Kloppu, Pepu, Joseu i Biliću stiže Brandan Rodgers!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.03.16. | 11:18

Očekivalo se kako će 42-godišnji Irac preuzeti kormilo engleske reprezentacije, ali se na koncu ipak odlučio za povratak u Premiership.

Engleski Premiership će od iduće sezone biti prava poslastica za sve nogometne zaljubljenike. Ako je suditi po ovoj sezoni, preokreta na ljestvici neće nedostajati, a sve će dodatno začiniti prava trenerska 'krema'. Slaven Bilić i Jürgen Klopp sjajno su se uklopili u engleski nogomet, a poznato je već kako će na klupu Cityja i Uniteda zasjesti Pep Guardiola i Jose Mourinho.

No, britanski mediji javljaju kako će im se od ljeta pridružiti i Brandan Rodgers. Bivši strateg Liverpoola zasjest će na klupu Swanseaja, gdje će zamijeniti Francesca Guidolina, koji bi pak, prema tvrdnjama s Apenina, trebao preuzeti reprezentaciju Italije.

Podsjetimo, Rodgers je napustio Liverpool sredinom prvog dijela ove sezone, a umjesto njega stigao je Klopp. Očekivalo se kako će 42-godišnji Irac preuzeti kormilo engleske reprezentacije, ali se na koncu, kako se čini, ipak odlučio za povratak u Premiership i to u redove kluba kojeg je vodio prije preuzimanja Redsa.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Brendan RodgersPremiershipSwansea CityPep GuardiolaJurgen KloppSlaven BilićJose Mourinho

Ostale Vijesti