REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert

Ćorluka slavio protiv Olića i Vlašića u moskovskom derbiju

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.04.21. | 20:14

Lokomotiv je izbacio CSKA iz Kupa

Dva moskovska kluba Lokomotiv i CSKA susreli su se u polufinalu Ruskog kupa, a dvoboju Hrvata savio je Ćorluka s 3:0.

Gosti su poveli u šestoj minuti golom Rondona, ali sudac je poništio zgoditak nakon provjere s VAR-om. Par minuta kasnije Nikola Vlašić je mogao dovesti Olićeve trupe u vodstvo, ali je iz peterca poslao loptu pored gola.

Promašaji na naplatu dolaze u 16. minuti kada je Kamano zabio za vodstvo Lokomotiva od 1:0.

Pogodak pogledajte OVDJE.

CSKA je bio statistički bolja momčad. Imali su 65 posto posjeda, 13 udaraca na gol od čega u sedam u okvir ali to im nije bilo dovoljno da dođu do gola, a potpuni pad uslijedio je u 53. minuti. Lokomotiv je imao korner s lijeve strane, a Oblyakov je u maniri napadača prebacio svog vratara i zabio u vlastitu mrežu za 2:0.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Pokušavao je CSKA doći do zgoditka naviše preko Vlašića, ali bez konkretnog uspjeha pa je momčad Ivice Olića konačnu kapitulaciju doživjela pred sami kraj utakmice. Igrala se sudačka nadoknada kada je Krychowiak iskoristio blago rečeno mlaku reakciju obrane CSKA i zabio za konačni rezultat od 3:0.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Olić je tako upisao drugi poraz na klupi moskovskog CSKA. Vlašić i Vedran Ćorluka odigrali su cijeli susret za svoje momčadi.

Pred Olićem i Vlašićem je već u nedjelju težak zadatak kada ih čeka derbi sa Spartakom iz Moskve. Lokomotiv će finale Kupa igrati sa Samarom.


Tagovi

Vedran ĆorlukaNikola VlašićIvica Olić

Ostale Vijesti