Contre odredio koja tri igrača želi dovesti u siječnju

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.11.19. | 08:36

Spoj mladosti i iskustva.

Iako je Inter sjajno startao u novu sezonu te zaostaje samo jedan bod za Juventusom, Antonio Conte nije zadovoljan širinom kadra kojim raspolaže. Kako bi to popravio, talijanski strateg u sljedećem prijelaznom roku namjerava dovesti Oliviera Girouda, Dejana Kulusevskog i Mattea Darmiana, objavila je Gazzetta dello Sport.

Prema njihovim navodima, francuski napadač već je razgovarao s Nerazzurrima i pristao na to da bude zamjena za Lukakua i Lautara. Conte Girouda već poznaje iz Chelseaja, a Francuz u zadnje vrijeme minute dobiva na kapaljku. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a Inter bi taj posao mogao obaviti već za dva mjeseca. Jedan od rijetkih problema pri realizaciji ovog transfera bi mogla biti plaća.

Uz Girouda, Inter je još vrlo zainteresiran za dvojac iz Parme. Mladi Šveđanin Kuluševski je stigao na posudbu iz Atalante, a ove je sezone zabio dva gola i upisao pet asistencija te ga Inter prati već neko vrijeme. Veznjak makedonskih korijena pravi je hit u Italiji te je sigurno da ga čeka veliki transfer.

Što se Darmiana tiče, on je Conteova želja već duže vremena, a Interov strateg ga jako cijeni zbog polivalentnosti.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Dejan KuluševskiAntonio ConteMatteo DarmianOlivier Giroud

Ostale Vijesti