Čolak zabio za pobjedu protiv Borussije! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 17:40

Antonio Čolak priredio iznenađenje kola.

Odigran je prvi paket subotnjih utakmica 20. kola Bundeslige. Bayer Leverkusen razbio je Eintracht na domaćem terenu rezultatom 3:0. Domaćine je u vodstvo već u 5. minuti doveo Javier Hernandez. Chicharito je nakon sjajne akcije domaćih ponovno zabio i u 63. minuti, a bilo kakve nade gostiju ugasio je pogotkom u 78. minuti Kevin Volland.

Za prvo iznenađenje kola pobrinuli su se igrači HSV-a koji su u gostima pobijedili Leipzig 3:0. Gosti su zabili dva gola u razmaku od svega šest minuta i to oba nakon ubačaja iz kuta. Prvo je u 18. minuti glavom pogodio Kyriakos Papadopoulos, a zatim je u 24. minuti isto učinio i Walace. Aaron Hunt ušao je u igri u 92. minuti, a u 93. nakon sjajno odigrane kontre zabio je za konačnih 3:0.

Drugo iznenađenje kola priredio je Darmstadt koji je kod kuće savladao Borussiju 2:1. U 21. minuti, nakon povratne lopte na pet metara, domaćine je u vodstvo doveo Terrance Boyd, ali je Borussija preko Guerreira izjednačila neposredno pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti. Konačan rezultat postavio je naš Antonio Mirko Čolak koji se u 67. minuti našao sam pred Romanom Bürkijem, pucao mu kroz noge – i pogodio!

Borussia Mönchengladbach slavila je u gostima protiv Werdera 1:0, golom Thorgana Hazarda iz 12. minute, dok se Bayern namučio na gostovanju u Ingolstadtu – za vodstvo Bavaraca zabio je tek u 90. minuti Vidal, a svega minutu kasnije pobjedu je potvrdio Robben.


 

Bundesliga, 20.kolo:

Werder – Borussia Mönchengladbach 0:1

Darmstadt – Dortmund 2:1

Ingolstadt – Bayern  0:2

Bayer Leverkusen – Eintracht 3:0

RB Leipzig – HSV 0:3

 

Foto: (Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

Rezultati by SofaScore


Tagovi

Antonio Čolak

Ostale Vijesti