Čolak može ići: Mladi Ristovski zabio i asistirao, sad je drugi strijelac lige (VIDEO, FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.07.20. | 21:50

Mlađi brat miljenika Armade zabio je svoj 11 pogodak u prvenstvu, a iako će njegova sadašnja momčad vjerojatno ispasti iz lige, on ne prestaje puniti suparničke mreže.

Zanimljivo, Trenčin je prvi, a Nitra posljednja momčad u ligi za opstanak, ali gosti su danas odigrali izvrsnu utakmicu u kojoj bi, barem ako bi sudili po današnjem rezultatu, mnogi mislili kako su njihove pozicije na prvenstvenoj tablici zamijenjene.

U današnjem ogledu 22-godišnji Ristovski prvo je asistirao za vodeći pogodak Fasku u 68. minuti, da bi nakon toga šest minuta kasnije lijepim prizemnim udarcem s vrha 16-erca zabio za 0:2.

Do kraja utakmice zabio je još i Podhorin nakon kornera, a ova pobjeda trebala bi biti veliki vjetar u leđa momčadi koja je trenutno na začelju slovačke Fortuna lige.

Dodajemo za kraj kako je Ristovski u Nitri na posudbi iz Rijeke, a dobrim igrama u Slovačkoj mogao bi si „kupiti“ mjesto u sastavu Rijeke za sljedeću sezonu.

Dobra stvar u slučaju ovog Makedonca je ta što Simon Rožman nema problema s tim da „gurne u vatru“ mlade nade (vidi se po primjeru Pandura, Štefulja, Smolčića, Brauta, Lepinjice), a uz to veoma je izgledno kako će u ovom ljetnom prijelaznom roku klub napustiti prvi napadač Rijeke Antonio – Mirko Čolak koji je na meti raznih europskih klubova.

Snimku cijele utakmice možete pogledati OVDJE (Pogodak 1:31:40)

(foto: Screnshoot)

 


Tagovi

NitraSlovačka Fortuna ligaMilan Ristovski

Ostale Vijesti