Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Član šampionske Rijeke pojačao Šibenčane, na Šubićevac stigao i stoper na posudbu iz Austrije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.01.23. | 18:02

Predstavljena su pojačanja u redovima 'narančastih'

Dan prije nego li će ugostiti Rijeku na Šubićevcu, Šibenčani su predstavili dva nova pojačanja u svojim redovima. Ono zvučnije za poznavatelje HNL-a svakako je član šampionske Rijeke veznjak Dario Čanađija. Ovaj 28-godišnjak bio je osvajač duple krune s Rijekom, a u Šibenik stiže kao slobodan igrač iz norveškog Aalesunda te je s njim dogovorena suradnja do kraja sezone s mogućnošću produženja.

Tijekom karijere Čanađija je osim dresa Rijeke i norveškog kluba nosio i one Slaven Belupa, Gorice te u inozemstvu Spezije, Olimpije, Astre i Sarpsborga 08.

Osim Čanađije u Šibenik je stigao na posudbu iz Austrije Klagenfurt srpski stoper Nikola Đorić. Ovaj 22-godišnji rođeni Beograđanin ponikao je u školi nogometa Rada iz kojeg se otisnuo u Austriju.

„Nikola nam je prišao sa zahtjevom da se odobri ova ponuda zato što želi više igrati, što nam je u konačnici svima u interesu. Sigurni smo da će oba kluba imati koristi od ove posudbe te da će se Nikola vratiti u Austriju još jači sljedećeg ljeta“, izjavio je sportski direktor Austrije Klagenfurt Matthias Imhof.

Šibenik sutra dočekuje na Šubićevcu Rijeku u 19. kolu HNL-a. Prošlo kolo poraženi su na Poljudu (1:2), a Rijeka je u gostima kod Osijeka remizirala (1:1). (rv)




Tagovi

NK ŠibenikDario Čanađija

Ostale Vijesti