City ne gubi kada Sterling zabija – Građani grabe prema tituli

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.04.19. | 16:56

Građani su teško disali u posljednjim minutama susreta.

Nogometaši Manchester Citya nastavljaju grabiti prema obrani naslova prvaka Engleske. U 34. kolu Premiershipa upisali su nova tri boda svaladavši na gostovanju Crystal Palace rezultatom 3-1 i tako, ponovno preskočiti Liverpool s bodom više.

Ponovno je u glavnoj ulozi za Građane bio Raheem Sterling. Engleski reprezentativac postigao je sjajan vodeći pogodak u 15. minuti kada je iskoristio dobar pas Kevina De Bruynea u prostor, potom pogodivši pod gredu za 1-0. Bila je ovo prva asistencija Belgijca u posljednjih 336 dana. Zadnji put je upisao dodavanje za gol u posljednjoj utakmici prošlogodišnjeg prvenstva protiv Southamptona.

 

 

Sterling je nastavio i u drugom poluvremenu u svom ritmu. Ovaj put mu je gol namijestio najbolji asistent Citya ove sezone, Leroy Sane, a Sterling svoj drugi gol upisuje u 63. minuti. Saneu je ovo 17. asistencija sezone, a momčad Pepa Guardiole je upisala pobjedu u posljednjih 26 susreta kada bi Sterling zabio gol.

 

 

Međutim, nije utakmica bila gotovoa. Luka Milivojević je u 81. minuti odlično zabio iz slobodnjaka, a gosti su teško disali u posljednjim minutama. Zaha je imao jednu polupriliku koja je sledila krv u žilama gostujućih navijača, ali u 90. minuti Gabriel Jesus zabija za konačnih 3-1 i pobjedu kluba s Etihada. Treba dodati kako je Brazilčev zgoditak neregularan jer je bio u ofsajdu, ali Premiership još nije uveo VAR tako da su propustili poništiti ovaj gol.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Leroy SaneKevin De BruyneGabriel JesusRaheem Sterling

Ostale Vijesti