PEDRO NUNES/Action Images
PEDRO NUNES/Action Images

Cijena novopečenog brazilskog reprezentativca narasla za 10 milijuna, Bayern je najviše zagrizao

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.09.21. | 07:36

Cijena bi mu mogla još rasti.

Ajaxov Brazilac Antony Matheus dos Santos stigao je u Ajax na ljeto 2020. iz Sao Paula za gotovo 16 milijuna eura. U prvoj sezoni ostvario je 'double-double' učinak, 10 pogodaka i 10 asistencija, a s dobrom formom nastavio je i ove sezone. U pet nastupa Eredivisie ima dva pogotka, a u 5:1 pobjedi nad Sportingom upisao je dvije asistencije i sudjelovao kod još jednog gola.

Dobre igre donijele su mu poziv u brazilsku reprezentaciju za tri utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje Brazil od 7. do 14. listopada igra protiv Venezuele, Kolumbije i Urugvaja. Antonyju neće biti lagano izborit se za debi jer su mu konkurencija u napadu Neymar, Gabriel Jesus, Vinicius Junior, Matheus Cunha i Gabriel Barbosa, no sami poziv u Selecaoo bio je dovoljan da mu cijena naraste s 30 na 40 milijuna eura, tvrdi brazilski UOL.

Nizozemski mediji pišu kako se Bayern ovog ljeta raspitivao za usluge ovog 21-godišnjeg ljevonogog ofenzivca, cijena o kojoj se špekuliralo iznosila je 25 do 30 milijuna eura, a sada je dodatno narasla. S obzirom na kvalitetne predstave i uzlaznu putanju forme, cijena bi mu do idućeg prijelaznog roka mogla još dodatno narasti.

Ajax večeras u Ligi prvaka očekuje desetkovani Bešiktaš koji stiže bez velikog broja igrača, a Antonyja se od čekuje u sastavu od prve minute, na desnoj strani napada Kopljanika.

(1.15) Ajax (8.50) Bešiktaš (15.0)



Tagovi

AjaxBrazilska nogometna reprezentacijaAntony

Ostale Vijesti