Cholo Simeone odbio prvu ponudu koja bi ga odvela s Calderona

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.06.16. | 08:17

Unatoč najavi kako "treba razmisliti" o svojoj budućnosti u Atleticu, izgleda da je Simeoneova budućnost na Calderonu (zasad) sigurna.

Iako je nakon gorko izgubljenog milanskog finala, drugog u tri sezone, Diego Simeone naglasio kako treba razmisliti o svojoj budućnosti u Atleticu, izgleda kako je ona ipak sigurnija nego što je ta izjava sugerirala.

PSG i njegov predsjednik Nasser Al – Khelaifi su, pomalo megalomanski, najavili početak „nove klupske ere“, koja između ostalog podrazumijeva i odlazak trenutnog trenera Laurenta Blanca. Blanc je uvijek u blagoj nemilosti čelnika kluba unatoč više nego solidnim rezultatima, a čelnici pariškog kluba su kontaktirali upravo Simeonea kao čovjeka koji bi trebao iznijeti klub kroz novu eru.

No, unatoč činjenici da je privlačenje popularnog Chola s obzirom na njegove izjave djelovala možda jednostavnije nego bi čovjek očekivao, Parižane je iznenadila – odbijenica. Kako javlja poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio, Simeone ipak nema namjeru tako lako promijeniti sredinu, te bi trebala doći uistinu ponuda koju ne može odbiti kako bi ga natjerala na ozbiljno razmišljanje o napuštanju Calderona.

U prilog tome ide i činjenica da je Simeone lani potpisao novi, petogodišnji ugovor s Rojiblancosima, gdje često naglašava kako ima namjeru stvoriti europskog nogometnog velikana, u čemu je već velikim dijelom i uspio. Ostaje vidjeti hoće li pariški šeici podebljati ponudu, ili će tražiti drugdje. 

(Foto: Action Images)


Tagovi

Gianluca di MarzioLaurent BlancDiego Simeone

Ostale Vijesti