Action Images via Reuters/John Sibley/File Photo
Action Images via Reuters/John Sibley/File Photo

Chelsejeva ikona glavni kandidat za klupu Kanarinaca

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 11:06

Britanski mediji pišu da su već započeli pregovore

Frank Lampard započeo je pregovore s Norwich Cityjem o tome da postane njihov novi menadžer, otkriva Football Insider. Kanarinci su potvrdili otpuštanje Daniela Farkea nedugo nakon prve pobjede u Premier ligi u sezoni nad Brentfordom.

Izvor iz Norwicha rekao je za Football Insider da su već u tijeku razgovori s Lampardom o njegovom preuzimanju. 43-godišnjak želi postati novi trener na Carrow Roadu jer mu je cilj povratak u Premier ligu.

Lampard je bez posla od otkaza iz Chelseaja krajem siječnja. Pobijedio je 44 od svoje 84 utakmice na čelu s Bluesima u svom drugom trenerskom poslu. Lampardova prva uloga u kao trenera došla je u Derby Countyju. Oni su za dlaku propustili promociju kroz doigravanje pod Lampardovim mandatom 2019. godine.

Njegovo menadžersko iskustvo na razini Premier lige i prvenstva posebno je zanimljivo za Norwich City, koji trenutno tavori na dnu ljestvice Premier lige. Kanarinci su na pet bodova nakon 11 utakmica. Niti jedna momčad u diviziji nije primila više golova u ovom razdoblju (26).


Tagovi

Norwich CityFrank Lampard

Ostale Vijesti