REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Chelsea želi Hrvata na lijevoj strani, ali ne Perišića, zaineresiran je i Inter

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.01.22. | 13:19

Klub za njega traži minimalno 30 milijuna eura

Možda najpouzdaniji izvor s transfer tržišta je Fabrizio Romano, a na svom Twitter profilu danas je demantirao pisanja engleskih i talijanskih medija o transferu Ivana Perišića u Chelsea. Na lijevoj strani, tvrdi Romano, Chelsea ne želi ni Perišića, ni Kurzawu iz PSG-a, nego svog igrača Emersona Palmierija koji je na posudbi u Lyonu. Problem je što Lyon ne želi kompenzaciju za raniji raskid posudbe već želi Emersona do kraja ugovora zadržati.

Thomas Tuchel tako mora potražiti novo rješenje na lijevoj strani, a prema pisanju njemačkog Sky Sporta vidi ga u jednom drugom Hrvatu. Riječ je o Borni Sosi koji je jučer proslavio 24. rođendan uz glasine o tome tko se sve zanima za njega. Njemački Sky navodi da je Chelsea zagrizao za hrvatskog lijevog beka, ali i tu postoji problem za Bluese.

Stuttgart nema nikakvu namjeru pustiti Sosu deset dana prije kraja prijelaznog roka, a postavili su i otkupnu cijenu od 30 milijuna eura. Sosa je u prošloj godini debitirao za Vatrene, a oduševljavao je i u dresu Stuttgarta asistencijama koje su ga isturile na listu želja europskih velikana. Njegovi ubačaji s lijeve strane vode se kao pola gola što nije promaknulo očito ni Tuchelu.

Osim njih zainteresiran je i milanski Inter koji izgledno neće produživati ugovor s 33-godišnjim Ivanom Perišićem, a na listi njihovih želja nalaze se Ajaxov Nicolas Tagliafico i Filip Kostić iz Eintracht Frankfurta.

Međutim, želje su jedno, a realnost drugo pa je veća vjerojatnost da Sosa neće mijenjati sredinu, barem ne ove zime.


Tagovi

Borna SosaIvan Perišić

Ostale Vijesti