REUTERS/Toby Melville
REUTERS/Toby Melville

Chelsea troši kao da igra Monopoly! Moises Caicedo ostvario san i za rekordnu odštetu potpisao za Bluese!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 21:35

Na Stamford Bridgeu potrošili gotovo milijardu eura u zadnja tri prijelazna roka.

Chelsea je nastavio sa sumanutim trošenjem i u posljednja su tri prijelazna roka potrošili nešto manje od milijardu eura.

Bluesi su po drugi put ove godine postavili novi britanski rekord po plaćenoj odšteti za nekog igrača angažiravši ekvadorskog reprezentativnog veznjaka Moisesa Caiceda (21), dosadašnjeg člana Brighton and Hove Albiona, za čak 115 milijuna funti, odnosno 133 milijuna eura.

U siječnju je Chelsea doveo argentinskog veznjaka Enza Fernandeza iz Benfice za 106 milijuna funti, a sada je letvica podignuta još više.

"Toliko sam sretan što sam stigao u Chelsea! Nisam trebao dva puta razmisliti kada sam dobio poziv, odmah sam znao da želim potpisati za taj klub. Ovo je ostvarenje snova", kazao je Caicedo koji je s "plavima" sa Stamford Bridgea potpisao ugovor na osam godina.

Sada je i nešto jasnije zašto je talentirani Ekvadorac odbio da za rekordnu odštetu preseliti iz Brightona u Liverpool. Naime, on se prije tri godine slikao u dresu Chelseaja s majkom, dok je još bio u domovini. Londonski klub izvukao je fotografiju iz arhive i iskoristio je da predstavi novo najskuplje pojačanje u povijesti kluba.

(Hina/I.M.)


Tagovi

Ljetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023transferitransferi uživoChelsea

Ostale Vijesti