REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Chelsea ima problema u vrhu napada, a rješenje su pronašli u – rezervi Aston Ville!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 13:54

Ako se Plavci pak strpe do ljeta, onda bi se ipak trebali primarno fokusirati na Nigerijca Osimhena, a ne na 20-godišnjeg Kolumbijca koji je dosad u Premier ligi zabio dva pogotka.

Iako su unazad dvije godine pokupovali gotovo sve igrače koji su se samo nasmijali kad su dobili pitanje o mogućem prelasku u Chelsea, izgleda kako Plavcima i dalje, kao i svakom drugom treneru, nedostaju još ona famozna 'dva igrača' kako i napokon mogli pružati predstave kakve se od njih očekuju.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mauricio Pochettino u vrhu napada trenutno na raspolaganju ima samo Broju. Jackson je na Afričkom kupu nacija, dok je Nkunku opet ozlijedio te će tek krajem mjeseca ući u puni trenažni proces. Sterling, Madueke, Mudrik i Palmer nisu 'devetke', a kombiniranje s njima u vrhu napada neće na dobro. Nadalje, kao da si Chelsea može još malo kombiniranja i još malo 'piljenja' po živcima navijača…

Dvije su opcije: Ili će se strpjeti svi u klubu pa na ljeto punom parom krenuti po Osimhena ili će se pak odlučiti na kratkotrajno rješenje te barem za naredna dva mjeseca dovesti igrača koji bi mogao biti adicija u vrhu napada. Engleski mediji sada pišu kako je nekome na Stamford Bridgeu sinula ideja da pokušaju na kratkotrajnu posudbu dovest Jhona Durana, 20-godišnjeg Kolumbijca iz Aston Ville, koji je u Birmingham stigao prije godinu dana iz Chicago Firea za 16.64 milijuna eura. Duran je trenutno rezerva u Villi, Emery mu daje priliku samo kad je Watkinsu potreban odmor, dok bi u Chelseaju, ako bi se posudba uspjela realizirati, dobio priliku barem u uvodnih nekoliko utakmica kao starter se pokušati izboriti za svoje 'mjesto pod otočkim suncem'.

Ponuda, valja podvući, nije poslana, ali to ne znači da uskoro neće biti, jer priča je itekako ozbiljna. Duran u Chelseaju? Baš kako kažu u pjesmi Ordinary world Duran Durana: "U običnom svijetu napravit ću sve da preživim". A to vrijedi i za Jhona i za Plavce…



Tagovi

ChelseaAston VillaZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti