REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Celtic iz Rusije vratio bratića Romelua Lukakua koji će konkurirati Josipu Juranoviću

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.04.22. | 08:53

Škotskom velikanu priključio se 2019.godine kad je stigao iza Rapida za nešto više od tri milijuna eura odštete.

Boli Bolingoli vratio se iz Ufe u Celtic, objavili su iz škotskog kluba na društvenim mrežama. Belgijac koji porijeklo vuče iz DR Konga je krajem veljače otišao u rusku Ufu, ali zbog svih događanja 26-godišnji lijevi bek izrazio je želju da se vrati u klub što su u Celticu na kraju prihvatili.

Iz Rusije odlazi bez ijednog nastupa za klub, a njegov dolazak utjecat će i na Josipa Juranovića. Hrvatski reprezentativac ove sezone najčešće igra na mjestu lijevog beka, a to je prirodna pozicija Bolingolija.

Bolingoli nije opravdao očekivanja otkao je stigao u klub, te će bratić Romelua Lukakua ovog ljeta gotovo pa sigurno napustiti Celtic Park. Doduše, ugovorno je vezan za Celtic još godinu dana, a njegov odlazak ili ostanak u klubu mogao bi najviše biti vezan uz potencijalni transfer Josipa Juranovića kojeg navodno prate mnogi engleski prvoligaši.

U Ufi je, tek nešto više od mjesec dana, svlačionicu dijelio s Filipom Mrzljakom, a klub je trenutno na pretposljednjem mjestu Premier lige s tim da su bodovno izjednačeni s posljednjim Himkijem.



Tagovi

CelticUfaJosip Juranovićškotski premiership

Ostale Vijesti