REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Celtic dobio ponudu za Juranovića iz Španjolske, očekuje se i jedna iz Italije

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 14:59

Juranović bi ove zime mogao nastaviti karijeru u nekoj od jačih liga

Nakon dobre igre na Svjetskom prvenstvu u Kataru hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića povezivalo se s brojnim europskim velikanima poput Atletico Madrida, Barcelone, Chelseaja i drugih. Službene ponude nije još bilo od navedenih, a prema pisanju škotskih medija na adresu Celtica stigla je konkretna ponuda iz Španjolske.

Naime, Espanyol je prema njihovim informacijama poslao ponudu od 7 milijuna eura za desnog beka. Iz kluba još nisu potvrdili ovu informaciju, a posljednjih dana pisalo se i o interesu talijanske Monze.

Klub kojem je šef Silvio Berlusconi u posljednje vrijeme se najviše spominjao kao moguća destinacija hrvatskog reprezentativca. Naime, prema pisanju TuttoMercato spremni su ponuditi Celticu za posudbu s obvezom otkupa za 7 milijuna eura s bonusima. Kako navode Talijani, Juranović je jedan od glavnih ciljeva za Monzu koja na zimskom prijelaznom roku želi dovesti i Josipa Brekala iz Wolfsburga.

Škotski mediji su skeptični da bi Celtic mogao pristati na ijednu od ovih ponuda jer očekuju veću zaradu na transferu Juranovića. Nedavno je i trener Celtica Ange Postecoglou izjavio kako im se ne žuri s prodajom Juranovića. Ranije se spominjao i iznos od 20 milijuna eura koji bi zadovoljio Škote, no sudeći po popisu klubova koji se spominju kao zainteresirani u posljednje vrijeme taj iznos se ne čini realnim.

U svakom slučaju interesa ne manjka, a time je i vjerojatnost veća da će Juranović nastaviti karijeru u nekoj od jačih liga od škotske. (km)


Tagovi

EspanyolJosip JuranovićMonzaCeltic

Ostale Vijesti