SUSANA VERA/Action Images
SUSANA VERA/Action Images

Celta pomela Getafe u nastavku i prikovala ga na dno ljestvice

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 22:33

Junak Mina zabio je dva i izborio crveni karton.

Celta iz Viga svladala je Getafe u 10. kolu La Lige s 3:0 i prikovala ga na dno ljestvice sa svega dva boda nakon 10 kola. Sva tri pogotka Celta je zabila u nastavku utakmice, a istaknuo se dvostruki strijelac Santi Mina koji je zabio prvi (55') i treći pogodak (73') za momčadi iz Viga.

U prvom dijelu Celta je imala veći postotak posjeda lopte, a Getafe više udaraca na suparnički gol. No, mreže se nisu tresle, što se ne može reći za period od 55. do 58. minute kada je Celta zabila dva pogotka. Mina je svoj prvi pogodak na utakmici, i prvi za Celtu, zabio nakon ubačaja iz kuta (VIDEO), a gosti su udvostručili svoju prednost tri minute kasnije kada je Iago Aspas zabio na drugu asistenciju Braisa Mendeza na utakmici.

Pogodak Celte za 2:0 pogledajte OVDJE.

Sve je bilo riješeno u 61. kada se Mina sjurio na suparnički gol, a Djene ga je srušio i zaradio izravni crveni karton (VIDEO). Getafe s igračem manje u polju nije mogao ništa, a Mina je zapečatio sudbinu domaćina u 73. za svoj drugi pogodak na utakmici i četvrti u prvenstvu.

Drugi pogodak Mine i treći Celte pogledajte OVDJE.

U idućem kolu Celta dočekuje vodeći Real Sociedad, a Getafe će prvu pobjedu sezone i bijeg sa začelja tablice tražiti kod 16. Granade.



Tagovi

CeltaGetafeLa LigaSanti Mina

Ostale Vijesti