Action Images / Paul Childs Livepic
Action Images / Paul Childs Livepic

Čelnik Sarajeva otkrio zašto je bivši veznjak Hajduka udaljen iz momčadi

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.05.21. | 16:38

Vraćen je u momčad, ali neće konkurirati za finale Kupa

Bivši veznjak Hajduka Tino Sven Sušić izbačen je iz momčadi Sarajeva prije desetak dana u vrijeme utrke za naslov prvaka BiH s Borcem. Sušić je optužen za kršenje klupskog pravilnika, a zamjerali su mu nezalaganje i nezainteresiranost na treninzima i utakmicama.

Borac je osvojio naslov, a Sušić je vraćen u momčad samo neće konkurirati za finale Kupa koje igraju s Borcem u srijedu. Predsjednik Sarajeva, Damir Kasun otkrio je razlog zbog kojeg su Sušić i Aleksandar Pejović izvan konkurencije.

„Sušića i Pejovića nema u momčadi zato što su konstantno remetili proces treninga. Nekoliko puta su opominjani zbog toga. Sušić sada individualno trenira, a Pejović je odlučio sporazumno napustiti klub i s njim smo trenutno u pregovorima“, izjavio je Kasun.

Bivši reprezentativac BiH za Sarajevo je potpisao u veljači prošle godine, a dosad je zbog problema s ozljedama odigrao tek 27 utakmica i postigao dva zgoditka. Svojevremeno je u dresu Hajduka bio ponajbolji igrač HNL-a, a 29-godišnjak je nastupio na Svjetskom prvenstvu za reprezentaciju BiH.


Tagovi

FK SarajevoTino Sven Sušić

Ostale Vijesti