Čelnik engleskog velikana pregovara s Joseom Mourinhom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.11.19. | 09:09

The Special One blizu povratku na Otok.

Kako prenosi ugledni engleski The Times, portugalski trener Jose Mourinhom vrlo je blizu povratku u Premiershipu.

Prema njihovim informacijama, The Special One je viđen na ručku u Londonu s glavnim operativcem Arsenala, Raulom Sanllehijem. Spomenuti izvor navodi kak uprava Topnika želi dovesti nasljednika Unaija Emerya kojemu, za početak, neće biti problem engleski jezik s čim je Španjolac imao poprilično problema u svojoj prvoj sezoni na Emiratesu.

Uz to, Gunnersi smatraju kako je Emery izgubio podršku kod određenih 'seniora' u svlačionici te su se već bacili na potragu za njegovom zamjenom. Tako je prošlog tjedna Sanllehi završio na pregovorima s Mourinhom, a glavni čovjek engleskog velikana zadužen za 'nogometne poslove'u klubu ostao je impresioniran Mourinhom i njegovim ambicijama i pripremljenim planom za aktualnu momčad Topnika.

Kada bi mogao i hoće li u konačnici Mourinho stići na Emirates, još nije poznato. Sigurno je samo da se Emeryu poprilično trese stolica i sve je izvjesnije kako bi mogao napustiti sjeverni London.

Podsjetimo, Mourinho je u karijeri vodio Porto, Chelsea (dva navrata), Inter, Real Madrid i Manchester United, a nakon sjajnih titula u Ligi prvaka s portugalskim i talijanskim velikanom, imao je nešto slabije uspješnu epizodu u Kraljevskom klubu, dok navijači Crvenih vragova još nisu isprali gorak okus iz usta nakon njegovog odlaska s Old Trafforda.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jose Mourinho

Ostale Vijesti