Čekićari na pragu dovođenja bivšeg veznjaka Reala, koji je trebao završiti na San Siru

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.02.15. | 19:11

Nekadašnji veznjak Real Madrida Lassana Diarra trenira s West Hamom i vrlo je blizu potpisivanja ugovora s 'Čekićarima'.

Tako barem tvrdi menadžer West Hama, Sam Allardyce. 29-godišnji Francuz je bez kluba i angažmana otkako je napustio ruski Lokomotiv iz Moskve u kolovozu 2014. godine.

On trenira s nama i dogovor je vrlo blizu finalizacije“, rekao je Allardyce i dodao:

Kada se vrati u formu, bit će dobro pojačanje i dodatak našoj momčadi. Nadam se da će, uz dobrih nekoliko dana treninga, biti blizu prave forme od sedam do deset dana, ako naravno, potpiše ugovor“.

Diarra je nekada nosio dres Chelseaja, Arsenala i Portsmoutha, u razdoblju od 2005. do 2009. godine, koje je proveo u Engleskoj. 2009. iz redova Portsmoutha prelazi u Real Madrid, a potom 2012. godine seli u redove momčadi ruskog prvoligaša Anži iz Mahačkale, a od tamo je 2013. preselio u Lokomotiv.

Ako bude na klupi u srijedu protiv Southamptona ili u subotu protiv West Bromwicha, neće doseći zadovoljavajuću formu“, naglasio je Allardyce, koji očito nije zabrinut što Francuz nije igrao gotovo devet mjeseci, a i njegova avantura u Moskvi nije previše slavno završila, obzirom da je odbijao trenirati zbog neslaganja s menadžerom Leonidom Kuchukom.

Podsjetimo, u zimskom prijelaznom roku Diarra je trebao doći u Inter, no transfer je ipak propao. Navijači su mu već bili pripremili i video 'dobrodošlice' s njegovim najboljim potezima, ali ipak nije finaliziran dolazak na San Siro.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

West HamReal MadridInterLokomotivLassana Diarra

Ostale Vijesti