Germanijak.hr
Germanijak.hr

Pao Lokomotivin rekord, Kranjča puna unatoč kiši, Istok i Zapad poručili:"Hoćemo pobjedu!"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.02.24. | 17:10

Dinamo protiv Lokomotive ima veliku podršku tribina, koje su se punile već sat vremena prije utakmice

Bilo je, službeno, u Kranjčevićevoj 4950 gledatelja, što je rekord stadiona kad su u pitanju utakmice Lokomotive. Dosad je taj rekord držao Hajduk, s malim zaostatkom,gledatelja, ali dojam je da ih je, neslužbeno, danas bilo i više od pet tisuća. Već sat vremena prije početka utakmice počele su se puniti tribine, gledatelja je bilo više nego na prosječnoj utakmici 'lokosa', kad suparnici nisu Dinamo ili Hajduk, okolni kafići i restorani bili su prepuni, promet blokiran i nekoliko ulica dalje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A čim su Dinamovi igrači istrčali na zagrijavanje, odmah su osjetili kakvu podršku imaju, Boysi s Istoka, ali i 'obični' gledatelji na Zapadu počeli su uglas skandirati: 'Hoćemo pobjedu!'. Potom je i sa Zapada krenula pjesma, 'Dinamo, Dinamo', ulazili su neki na stadion i kad je utakmica već počela. U svečanoj loži i na tribinama i neka poznata lica, bio je to i zadnjih dana često spominjani Kruno Simon, vidjeli smo Emira Dilavera, Dejana Radonjića, kad govorimo o aktualnim nogometašima, dakako, brojni nogometni treneri, menadžeri.

Nije nikome smetala ni kiša koja je baš sat prije utakmice počela padati, nakon duge suše, ali nije uspjela pokvariti nogometnu feštu, gradski derbi, koji dugo nije imao ovakav ambijent.



Tagovi

GNK DinamoNK LokomotivaHNL

Ostale Vijesti