Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Čeka se još samo potvrda: Sarajevo pronašlo zamjenu za Gorana Sablića

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.01.22. | 17:17

Dugogodišnji igrač Eintrachta i bivši trener Vardara je navodno odabran za novog trenera posrnulog prvoligaša.

Goran Sablić svoju polusezonu na klupi Sarajeva neće upamtiti po dobrome. Prvo je svjedočio malom kaosu i nemogućnosti da sjedi na klupi protiv Tuzle Cityja u prvom kolu jer klub nije na vrijeme podmirio dugove. Potom je uslijedio niz razočaravajućih rezultata, što je nagnalo struku iz glavnog grada BiH da raskine suradnju sa Sablićem i pronađe novo rješenje.

U Sarajevu je trenutno na poziciji sportskog direktora bivši Hajdukov Ivan Kepčija. On je neki dan odbio odgovoriti na upite o tome tko bi mogao biti novi trener Sarajeva, no danas poslijepodne je dobro upućeni portal sportske.ba iznio saznanje da će novi trener biti – Aleksandar Vasoski, bivši trener Vardara i Pandev Akademije koji je najveći dio svoje igračke karijere proveo u dresu Entrachta.

I dalje se čeka službena potvrda iz Sarajeva, no čini se da je Vasoski novi trener koji će se pojaviti na prozivci 10. siječnja kada počinju pripreme za proljetni dio sezone. U BiH je zimska stanka poprilično duga, traje skoro dva mjeseca zbog otežanih uvjeta na stadionima tijekom zime, pa će Vasoski imati više nego dovoljno vremena pripremiti momčad za izazove koji ju čekaju u drugom dijelu sezone.




Tagovi

FK SarajevoGoran SablićAleksandar Vasoski

Ostale Vijesti