Cavani potpisao predugovor s novim klubom, imat će plaću od 10 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 12:17

Sjajan ugovor za Urugvajca.

Ako je i bilo ikakvih dvojbi oko statusa Edinsona Cavanija u PSG-u, nakon što su Parižani trajno otkupili Maura Icardija iz Intera, jasno je da će Urugvajac ovog ljeta napustiti Park prinčeva. 

Iako je već ušao u veteranske godine, kada je spreman i u prvoj postavi, 33-godišnji Cavani je i dalje pakao za protivničke obrane. Doveden je u PSG prije sedam godina za ogromnih 64,5 milijuna eura, a sada će ga bogati klub izgubiti besplatno. Ipak, nevjerojatnih 200 golova i 43 asistencije u 301 utakmici njegov je  doprinos stvaranju dominantne dinastije francuskog nogometa u proteklom desetljeću. Neovisno kako ovu sezonu u Ligi prvaka okonča, Cavani je stekao status istinske legende kluba.

A od sredine ljeta ili rane jeseni, ovisno kako će prijelazni rok izgledati, Cavani će mreže tresti u drugoj sredini i ligi. Dugo se pisalo da je Cavani velika želja Diega Simeonea, a da se tu neštio doista i zakotrljalo, govore napisi u talijanskim medijima koji danas tvrde da je sjajni napadač već parafirao predugovor s Atleticom iz Madrida!

Donose i detalje cijele suradnje - dvogodišnji ugovor koji će vrijediti golemih 10 milijuna eura po sezoni. Sjajan posao za igrača koji će nakon njegovog isteka biti u 36. godini života. đ

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

PSGEdinson Cavani

Ostale Vijesti