„Casillasova karijera je gotova“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 13:23

Ugledan španjolski liječnik tvrdi kako će se teško vratiti profesionalnom sportu.

„Šokiralo me, ali sad je sve dobro. Volja je netaknuta, hvala,“ javio se navijačima na društvenim mrežama.

Casillasu se smučilo na treningu, osjetio je jaku bol u grudima, ustima i rukama, ali nije shvatio o čemu je riječ. Tek su liječnici Porta otkrili kako je riječ o srčanom udaru te su ga uspjeli spasiti.

„Sreća u nesreći jest što se sve dogodilo pred liječnicima, da je bio kod kuće, tko zna… Nikad nije imao simptome, barem ih nismo primijetili. Oporavlja se, već je onaj stari. Iker je borac, ovo je najveća obrana njegovog života,“ rekao je njegov agent.

Iako s Casillasove strane dolaze dobri signali, ugledni španjolski kardiolog i bivši košarkaš Real Madrida, Juan Antonio Corbalan, oštro je odbacio svaku mogućnost Casillasova povratka profi sportu.

„Ne dolazi u obzir, doživio je infarkt miokarda. Može voditi normalan život, ali ne onaj profesionalnog sportaša. Ne vjerujem da će se ikad vratiti. U ovom stanju ne smije se izlagati naporima profesionalnog sporta,“ kaže.

Casillas je ugovorno vezan s Portom do 2020. godine, ali čini se kako će zaključiti bogatu karijeru godinu prije planiranog. Da sad stavi ključ u bravu, nema za čime žaliti, jer je u Realu postao ikona kluba osvojivši Ligu prvaka sa samo 18 godina, a na reprezentativnoj razini okitio se naslovima europskog i svjetskog prvaka. Ima sve što može i slobodno može na zasluženi odmor…

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Iker CasillasNogometPorto

Ostale Vijesti