Casillas: Trebao sam mu se suprotstaviti!; Mourinho: Želiš zauzeti mjesto najboljeg na svijetu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.11.18. | 09:56

Osebujnog trenera dočekalo pitanje iz prošlosti.

Jose Mourinho uzvratio je Ikeru Casillasu nakon što je bivši legendarni vratar Real Madrida rekao da mu se trebao suprotstaviti za vrijeme njegovog mandata na Santiago Bernabeu.

U izjavi za španjolske medije, trenutni vratar Porta Casillas, kritizirao je „The Special One-a“, koji mu, pogađate, nije ostao dužan.

Veliki Iker rekao je da je trebao reagirati unatoč činjenici da je osvojen naslov 2012./13., a situacija u svlačionici, kao ni igra, nije bila dobra ni za koga.

„U tom trenutku, odabrao sam šutnju i mislio sam da je to najbolji način poštovanja prema vrijednostima kluba poput Real Madrida. Nitko o njemu nije htio razgovarati do danas i mislim da je to bolje da pustimo i zaboravimo.“

Bez obzira što Casillas aludira na loše igre i neatraktivan nogomet, koji se često stavlja na dušu portugalskog trenera, vjerojatno je riječ i o činjenici da je maknuo Casillasa s vrata, a postavio Diega Lopeza, iznimno nezadovoljan Ikerovim prijateljskim odnosima s igračima iz Barcelone i kolegama iz španjolske reprezentacije.

Mourinhov odgovor je ekspresno stigao:

„Nije istina da mi se nije suprotstavio. Uradio je to u svojoj maniri, u kojoj je bolji od bilo koga, a to je tajno. Ali to je ionako intervju osobe koja je na kraju karijere.“

I ovdje dolazimo do pravog razloga, koji otkriva pozadinu „sukoba“. Jose Mourinho je nedavno izjavio kako baš Iker Casillas stoji iza kampanje izbacivanja Davida de Gee s vrata Španjolske, nakon loših utakmica, jer je Casillas sam izjavio da ne bi imao ništa protiv ako ga se pozove da stane na vrata reprezentacije.

„Teško je uskočiti nazad na gol, ako ispred vas stoji najbolji vratar svijeta David de Gea! Onda moraš imati utjecaj na sve ostalo, a on ga ima.“, oštro je zaključio Jose Mourinho.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Jose Mourinho claims Iker Casillas is behind a campaign to get David de Gea dropped from Spain side<br> <a href="https://t.co/VqoSVuzrYn">https://t.co/VqoSVuzrYn</a></p>&mdash; Telegraph Football (@TeleFootball) <a href="https://twitter.com/TeleFootball/status/1066098694225842177?ref_src=twsrc%5Etfw">November 23, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

 


Tagovi

Jose MourinhoIker Casillas

Ostale Vijesti