Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Caktaš ponovno zabio uoči ogleda sa svojom 'mušterijom', zaigralo i drugo najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.02.22. | 09:21

Prijateljska utakmica protiv ambicioznog trećeligaša sigurno je Bjelici dala odgovore na neka pitanja uoči derbija protiv Rijeke ovog vikenda, a pogodak pojačanja iz Dinama bio je potez dana u Osijeku

Nogometaši Osijeka su u prijateljskom ogledu svladali Belišće rezultatom 3:0. Nakon ranog vodstva domaćina za koje je zaslužan Topčagić koji je poentirao nakon kornera Caktaša, gosti su imali dvije dobre prilike koje ipak nisu uspjeli realizirati. Tu su se Bijelo-plavi malo trgnuli i shvatili kako se neće baš 'prošetati' do pobjede, a minutu prije odlaska na predah asistent prvog pogotka postao je strijelac drugog.

U 58. minuti vidjeli smo i najljepši trenutak utakmice. Leovac je iz punog trka izvan kaznenog prostora raspalio po lopti koja je završila u mreži gostiju, a vratar Vranković je u ovoj situaciji bio potpuno nemoćan.

Trener Nenad Bjelica dao je priliku igračima koji nisu ili su malo igrali u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca, uoči Rijeke želi imati 18 igrača u natjecateljskom ritmu, a jedan od njih bit će i Antonio Mance koji se vratio s posudbe iz Auea.

Derbi protiv Rijeke na rasporedu je ove nedjelje u Gradskom vrtu s početkom u 17:30 sati, a protiv Belišća su Bijelo-plavi igrali u sljedećem sastavu (4-3-2-1):

Malenica (od 60. Barešić) - Ndockyt, Bralić, Čeberko, Leovac - Barry (od 60. Hanuljak), Brlek, Hiroš - Petković, Caktaš (od 60. Cvijanović) - Topčagić (od 60. Mance).


Tagovi

Mijo CaktašOsijekBelišćePrijateljska utakmicaAntonio Mance

Ostale Vijesti