Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Caktaš na korak do transfera karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 11:24

Dojučerašnji kapetan i prvi strijelac već neko vrijeme trenira s drugom momčadi, a sad bi mogao zamijeniti igrača koji je doživio sličnu sudbinu, samo iz drugog razloga.

Ponajbolji igrač Hajduka zadnjih sezona Mijo Caktaš je zbog već poznate situacije s ugovorom izbačen u drugu momčad te je odlučeno da do ljeta trenira s njima, a tad slobodno može potražiti novu sredini.

Caktaš navodno ima nekoliko zanimljivih ponuda, a prema pisanju turskog Milliyeta najozbiljnija je ona istanbulskog velikana Galatasarayja. Naime, tamošnji gigant traži zamjenu za Marokanca Younesa Belhandu kojeg se zbog kritiziranja Uprave žele rještiti te je doživio sličnu sudbinu kao i Mijo na Poljudu.

28-godišnji veznjak u Hajduk se vratio u siječnju 2018. godine, a prethodno je dvije godine proveo u Rubinu koji ga je doveo za skromnih milijun eura u siječnju 2016. godine. Iako je Caktaševa tržišna vrijednost u siječnju 2016. godine bila tri milijuna eura, Rusi su za njega izdvojili tek milijun. Zašto? Za šest mjeseci istekao bi mu ugovor, slično kao i sada...

Caktaš je ove sezone za Hajduk u prvenstvu upisao 17 nastupa, zabio devet golova i pridodao tri asistencije.


Tagovi

Mijo Caktaš

Ostale Vijesti