Luka Stabzl/Pixsell
Luka Stabzl/Pixsell

Čačić: "Samo Livaković još može otići! Brekalo? Nije blizu Dinama! A nadam se da s Brunom nije ono najgore..."

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 19:52

Dinamov trener nakon pobjede protiv Brava o Petkovićevoj ozljedi i aktualnostima u momčadi

Naravno da Ante Čačić nije bio zadovoljan onime što je dobio u utakmici s Bravom (2:0). U teškim vremenskim uvjetima bilo je nemoguće napraviti sve što je zamislio.

"Teško je govoriti o utakmici, htjeli smo pravu utakmicu uoči prvenstva, ali nam vremenski uvjeti to nisu dopustili. Vidjeli smo malo nogometa, vidjeli smo koliko smo se sposobni adaptirati na uvjete, koji nas možda čekaju i na početku prvenstva pa je to jedina korist. Isprobali smo 20 igrača, nismo imali Špikića, Baturinu i Mišića, poštedjeli smo ih iz preventivnih razloga. Brine me ozljeda Petkovića, dobio je udarac u butni mišić, jako je bolno. Nadam se da nije najgore! Bilo je i dosta mladih igrača, mali Gurlica je postigao gol i protiv Celja je pogodio gredu. Energetski smo se potrošili, to je cijeli benefit, šteta što nismo dobili što smo željeli, ali dočekujemo start sezone pobjedom. Vjerujem da Petković neće imati dužu pauzu. A nadam se da ćemo i kroz utakmice rasti i dizati formu.", rekao je Čačić i otkrio da se u poluvremenu razmišljalo o prekidu utakmice.

"Razgovarali smo slovenski kolega i ja sa sucem, dogovorili da ćemo prekinuti utakmicu ako se za 15 minuta ne stiša vrijeme. Ali, malo se smirilo i igrali smo do kraja."

Kakva je situacija s prijelaznim rokom, odlasci i dolasci? Puno se priča o mogućim odlascima, Livaković, Ademi, Petković...?

"Prijelazni rok još uvijek traje, vidjet ćemo što će se događati s našim odlascima ako ih bude. Jedini koji je opcija da može otići je Livaković, jer ima klauzulu u ugovor, svi ostali neće otići. Dolasci? Ako se pojavi igrač koji može odmah biti u prvih 11, onda ćemo reagirati, inače nećemo."

Je li točno da je Brekalo blizu Dinama?

"On je trenutno igrač Wolfsburga i mislim da nije blizu Dinama."

Ostao je Čačić još neko vrijeme s novinarima, baš je iz svlačionice izlazio Bruno Petković, Teško je hodao.

"Kako si Bruno, jel dobro? Ma, bit će dobro, jel tako?", tješio je Čačić, više sebe nego Petkovića. Bio bi to veliki hendikep na startu sezone da ostane bez prvog napadača.



Tagovi

GNK DinamoAnte ČačićBruno PetkovićNK Bravo

Ostale Vijesti