Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Čačić: "Neshvatljivo mi je da nam je takva 'vatra' u obrani, Ademi: "Nismo bili koncentrirani"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.07.22. | 23:13

Trener i kapetan Dinama dali su svoje viđenje ogleda na Maksimiru

Ante Čačić nakon utakmice nije bio u nekoj prevelikoj depresiji, ali je podvukao kako mu je neshvatljivo da njegovi igrači toliko griješe u ovakvoj utakmici.

„Rekao sam u najavi da neće biti lagano, oni su čvrst protivnik, imaju dubinu, čvrsti su u duelu, a mi smo primili dva jeftina gola. U drugom poluvremenu smo izdominirali, ali kada primiš ovako jeftina dva gola ne možeš očekivati dobar rezultat. U drugom smo dijeli imali prilike, u prvom nismo puno toga napravili u njihovom 16-ercu. Sve je otvoreno i dalje, prednost je što se ne zbrajaju golovi u gostima. Kažem, pokazali smo da smo kvalitetniji, ali smo imali previše individualnih pogrešaka. Neshvatljivo mi je da nam je takva "vatra" u zadnjem redu“

Pojasnio je trener Dinama i koja je bila ideja na startu utakmice.

„Htjeli smo da se naši bekovi što više priključuju napadu, ali su imali opasne igrače na svojim stranama, pa nam to nije uspjelo. Ozljeda Šutala nas je poremetila, on nam je bitan u iznošenju lopte, a baš smo nakon njegovog izlaska upali u crnu rupu i primili pogodak“.

Kapetan Arijan Ademi bio je na sličnom tragu.

„Imali smo kontrolu igre i prilike, ali smo isto tako imali i pogreške koje su nas na kraju koštale. Nadam se da ćemo to ispraviti u idućim utakmicama“.

Ademi je odbacio bilo kakvu priču oko podcjenjivanja protivnika.

„Nije toga bilo, igrali smo prvih 20 minuta vrhunski, imao sam i zicer koji sam promašio i onda smo nespretno primili gol. Nakon toga smo se vratili u igru da bi nam se onda dogodila nova pogreška. Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta. Pogodak? Zadovoljan sam što sam zabio, ali današnji dan nije sretan za mene“.


Liga prvaka, kvalifikacije

Utorak, 19. srpnja

Pjunik – Dudelange 0:1

Karabag – Zurich 3:2

Žalgiris – Malmo 1:0

Ludogorec – Shamrock Rovers 3:0

Midtylland – AEK Larnaca 1:1

Linfield – Bodo/Glimt 1:0

Dinamo – Shkupi 2:2

Konferencijska liga, kvalifikacije

Hibernians – Levadia 3:2

Tirana – Zrinjski 0:1

La Fiorita – FC Ballkani 0:4


Tagovi

GNK DinamoShkupiLiga prvaka

Ostale Vijesti