Čačić na Rusiju bez Modrića, Kovačića i Pjace, pozvani Milović i Antolić

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.10.15. | 18:46

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je 20 igrača za okupljanje u studenom tijekom kojeg će Hrvatska odigrati prijateljsku utakmicu s Rusijom.

 

Hrvatska će 17. studenog u Krasnodaru odmjeriti snage s reprezentacijom Rusije, također sudionikom Eura 2016. godine, a za okupljanje je Čačić pozvao sljedeće igrače:

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić
Braniči: Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Marko Lešković, Goran Milović
Vezni igrači: Ivan Rakitić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Domagoj Antolić
Napadači: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić

Dogovorena prijateljska utakmica Hrvatske i Rusije

Novo ime na popisu je kapetan i branič Hajduka Goran Milović, kojemu je to prvi poziv u reprezentaciju, a među 'Vatrenima' je nakon godinu dana stanke ponovno veznjak Dinama, Domagoj Antolić.

Čačić za prijateljski okršaj s Rusijom neće računati na usluge Realovog dvojca - Luku Modrića i Matea Kovačića.

Kovačić će doći na okupljanje A reprezentacije, ali neće konkurirati za susret s Rusijom već će biti na raspolaganju izborniku mlade U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu za iznimno važan kvalifikacijski ogled protiv Španjolske istog dana na Rujevici. Takva je situacija vrlo vjerojatno i s Markom Pjacom, koji se također nije našao na Čačićevom popisu.

Poštedu je dobio Modrić.

Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena“, rekao je izbornik, prenose službene stranice HNS-a.

Čačić se veseli prijateljskom susretu s Rusima.

Ova utakmica nama je ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo iduće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile direktan plasman na Euro, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja“.

 

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Dinamo ZagrebDomagoj AntolićHajdukGoran MilovićPrijateljska utakmicaRuska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaAnte Čačić

Ostale Vijesti