Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Čabraja: "Ništa specijalno, jedino dobro je što smo se dignuli na šesto mjesto"; Mijač: "Možemo žaliti što nismo zabili gol"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 17:14

Dojam trenera nakon remija u Kranjčevićevoj

Lokomotiva je bila osjetno bolja momčad u početnih 20-ak minuta, ali ostali su i ovog puta kratkih rukava. No i s ovim bodom, lokosi su skočili s devetog na šesto mjesto HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Dojam? Ništa specijalno, najbolja stvar je da smo se dignuli na šesto mjesto. Prvo poluvrijeme smo još nešto i igrali, a u drugom dijelu je Rudeš bio opasan nakon isključenja igrača. Igrali smo sporo, igrali bez dubine i jedino mogu biti zadovoljan pomakom na tablici“, komentirao je trener Silvijo Čabraja nakon remija.

Lokosi su sada u nizu od sedam utakmica bez pobjede…

„Je, ozbiljno je to. Ovaj tjedan smo putovali u Vukovar i nadao sam se da će nam se otvoriti i najrealniji je rezultat neriješeno. Rotirali smo u Vukovaru, nema govora o umoru“.

Hajduk slijedi u narednom kolu.

„Pripremit ću momčad kao i uoči svake utakmice i probat ćemo biti u puno boljem izdanju nego što smo bili danas“, istaknuo je Čabraja.

Njegov kolega Ivan Mijač imao je puno više razloga za zadovoljstvo.

„Svaka čast igračima na izvedbi, osobito u drugom dijelu nakon isključenja igrača. Ali ubrzo smo shvatili da smo mogli biti opasni kroz kontre, a usudio bih se reći da smo u drugom dijelu bili opasniji po gol Lokomotive i možemo žaliti da nismo zabili“.

Rudeš je proigrao nakon isključenja.

„Ponekad se zna dogoditi da momčad potone, ali i da se podigne nakon isključenja, a nama se dogodilo ovo drugo. Igrači su pokazali ekstreman karakter i ekstremnu izvedbu. Kartoni na klupi? Nisam se uspio na to fokusirati, nego na teren“.

Rudešu slijede Dinamo, pa Rijeka.

„Zahtjevan, ali motivirajući raspored i pokušat ćemo pokazati ozbiljnosti kvalitetu i idemo na Maksimir pokazati da se možemo nositi i s ovako kvalitetnim protivnikom“.



Tagovi

HNLNK RudešNK LokomotivaSilvijo ČabrajaIvan Mijač

Ostale Vijesti